Over mij

Ik ben Monique Baldussi en ik vind het erg leuk om mensen te verrassen. Dat doe ik met creatieve relatiegeschenken van duurzaam producten, onder meer producten van verrassende natuurlijk materialen.

Natuurlijke materialen

Mijn interesse in deze materialen ontstond tijdens een vakantie op Sardiniƫ. Daar zag ik een dienblad gemaakt van kurk met een wijnkaraf van kurk en glas. Het kurk vond ik heel bijzonder en ik ben mij gaan verdiepen in dit kwetsbare materiaal. Ik bezocht plaatsen waar het groeit en zag de passie en toewijding van de mensen die het oogsten.

Natuurlijke materialen passen perfect bij de huidige tijd nu steeds meer mensen zien hoe belangrijk duurzaamheid is. Eigenlijk hoef je over duurzaamheid niets te zeggen. Het moet gewoon dus relatiegeschenken moeten ook duurzaam zijn. Duurzaam betekent ook dat de producten goed moeten zijn. Producten die goed werken en lang meegaan.

Hoe kan ik jou helpen?

Tijdens mijn zoektochten ontdek ik steeds meer producten die gemaakt zijn van natuurlijk materialen, zoals kurk, bamboe, tarwestro en hennep. Uit dit brede aanbod maak ik een selectie op maat voor jouw wensen. Zo kan jij met duurzaam relatiegeschenk het milieuvriendelijke karakter van jouw organisatie laten zien.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

https://www.giftsandnature.nl/aanmelden-nieuwsbrief/

Sociaal ondernemer

Ik ben een sociaal ondernemer. Toen mijn kinderen op de basisschool zaten, hielp ik altijd met schoolreisjes en andere activiteiten. Daardoor kwam in contact met de gezinnen van de andere kinderen op die school. Dat heeft mijn ogen geopend voor ouders die hun uiterste best moesten doen om de eindjes aan elkaar te knopen of die geraakt werden door grote tegenslag.

Ik wil mensen in zulke situaties helpen en dat doe ik als ambassadeur en bestuurslid van de Mondial Movers Foundation. Deze stichting zet zich in voor bestrijding van armoede en eenzaamheid in Nederland.

Wil je meer weten over de Mondial Movers Foundation of wil je een bijdrage leveren? Kijk dan op de site www.mondialmoversfoundation.nl

Sociaal ondernemen doe ik vanuit mijn hart.