Over mij

Ik ben Monique Baldussi, eigenaar van Gifts and Nature. Enthousiast en creatief bedenk ik giveaways en relatiegeschenken. 

Wat is de toegevoegde waarde van Nature?
Troep kopen kunnen we allemaal. We willen allemaal duurzaam bezig zijn. Waarom geven we dan juist troep weg? En wat is eigenlijk duurzaam? Dat is voor mij de reden waarom kwaliteit bovenaan staat. Een product gemaakt van een bijvoorbeeld een natuurproduct dat snel defect is of niet gebruikt wordt, is verre van duurzaam.
Een product van kwaliteit gaat langer mee. Als je iets geeft wat men ook gebruikt, verdwijnt het niet zonder pardon in de prullenbak. Zo heb je de 2 belangrijkste punten om duurzaam bezig te zijn. 

De vijf beloften

  • Service
  • Digitale visual
  • Bespaart je tijd
  • De laatste trends
  • Problemen worden altijd opgelost

Nooit duurder dan zelf zoeken. Bovendien bespaart het je tijd

Dat is vaak wel de eerst gedachte. Weet je dat je gemiddeld online vijf tot acht uur kwijt bent om te vinden wat je zoekt? Daarbij lettend op de kwaliteit en de keuze te maken voor de juiste bedrukking. Gifts and Nature biedt dezelfde of soms goedkopere prijzen aan. Wat jouw extra voordeel daarbij is zijn de uren die jij overhoudt om aan andere werkzaamheden te besteden. Je bent niet duurder uit, je houdt tijd over en je kan er vanuit gaan dat het goed is. Het bekende spreekwoord: drie vliegen in een klap!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief