Kerstpakketten zelf samenstellen

Stap ook af van de standaard Kerstpakketten en stel zelf samen met hulp van mij!

Wat kun je bij mij verwachten?

In diverse catalogi kan er eindeloos gebladerd worden om zelf een pakket samen te stellen. Dit kan een item zijn waar alles in verpakt kan worden. Bijvoorbeeld een handige bruikbare tas of mand. En waar het mee gevuld gaat worden kan ook zelf bepaald worden. Er kan gekozen worden voor lokale producten, duurzame producten en zelfs veganistisch. Uiteraard hoef je niet zelf te zoeken. Mocht je wensen hebben dan kun je ze doorgeven en zal ik zorgen voor een leuk pakket. Wil je verrast worden? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Nog een stapje verder.

Ik wil ook af van de traditionele toch wel onhandige kerstdoos waar het pakket in verpakt wordt. Het item waar het pakket in verpakt wordt is eventueel te versieren met een kaartje, een sleeve om het product of verpakt in afbreekbare transparantie folie.

Ik hoor je denken: dan zien ze toch direct wat ze krijgen? Dat klopt. Alleen de buitenkant. Wat in het cadeau zit dat blijft een verrassing. Zo besparen we samen veel onnodig verpakkingsmateriaal.

Samen voor de maatschappij.

Voor het inpakken maak ik gebruik van het Werk en Leerbedrijf Drechtwerk. Hier krijgen mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt de kans om aan het werk te zijn met collega's en goede begeleiding. Er zijn zelfs mensen die door ervaring en ondersteuning doorstromen naar een betaalde baan op de arbeidsmarkt met een vangnet vanuit Drechtwerk. Als sociaal ondernemer draag ik graag mijn steentje hieraan bij.

Met de Kerst is het traditie om met z'n allen bij elkaar te zijn en te genieten aan een tafel vol lekkers. Helaas is bij veel mensen de tafel met Kerst niet gevuld door armoede. Net als vorig jaar wil ik ook dit jaar de Stichting Mondial Movers Foundation ondersteunen. 5% van de opbrengst van alle december geschenken wordt gedoneerd aan deze Stichting. Dit bedrag wordt geschonken aan de Nederlandse Voedselbank. Zo komt het bij de juiste mensen terecht. Help jij mee om een mooi bedrag op te halen en de strijd aan te gaan tegen armoede? 

Offerte aanvragen

* Dit veld is verplicht