Kerst

Cadeaukaart, Kerstpakket of eindejaargeschenk

 
Wat je ook kiest, maak er iets moois van. 

Verpak een cadeaukaart in of bij een leuk bruikbaar product. Zo geef je net iets meer. Wist je dat je veel cadeaukaarten via Gifts and Nature kunt bestellen?

Verpak een Kerstpakket niet in een traditionele en overbodige Kerstdoos. Kies een dagelijks te gebruiken item en verpak daar het verdere geschenk in. Voor idee├źn kun je een kijkje nemen bij Kerstpakketten zelf samenstellen.

Geef een origineel en bruikbaar eindejaargeschenk waar men nog jaren over praat en aan denkt. Zo blijf je heel lang positief in beed bij jouw relaties.

Wil je geen Kerststress, maar rustig naar het einde van 2022?

Om een goed, passend en vrijblijvend voorstel te kunnen maken is er natuurlijk wel informatie nodig. Onderstaande punten zijn handig om te kunnen beantwoorden. Aan de hand van die informatie ontvang je een voorstel die je eventueel nog kunt verfijnen. Of het is gelijk helemaal naar wens.

  1. Aantal
  2. Budget
  3. Onderwerp
  4. Wat absoluut niet
  5. Eventueel speciale wensen (individuele personlasisering, borduren, etc)
Wil je graag zelf artikelen "live" bekijken?

In Zwijndrecht is het kantoor omgebouwd tot een intieme Kerstshow. Hier zijn diverse artikelen om zelf te beoordelen. Je kunt artikelen bij elkaar zoeken om een beeld te vormen van de gekozen items. Er zijn tal van catalogi om door te bladeren. Voel je vrij om langs te komen en samen aan de slag te gaan om het perfecte cadeau samen te stellen. Alles wordt besteld, verpakt en rond de aangegeven datum afgeleverd op 1 adres.