Senator pennen

Ik werk graag met Senator en beveel deze pennen ook van harte aan. Ze worden gemaakt in Duitsland.

Als je kiest voor Senator dan maak je ook direct de juiste keuze in kwaliteit en duurzaamheid.

Hoe?

De pennen worden duurzaam vervaardigd. Daarnaast schrijven ze 4 tot 6 km i.p.v. 500m tot 2 km zoals veel andere pennen maximaal kunnen. En wist je dat een Senator pen in minimaal 7 verschillende handen terechtkomt voordat de inkt op is? Zo is een kwalitatieve pen op een mooie manier verbonden met de kwaliteit die jij levert vanuit jouw organisatie of bedrijf.

In verschillende modellen is er keuze uit 11 tot 15 kleuren. En bij een oplage van 20.000 stuks is leveren in PMS ook een mogelijkheid. Qua bedrukking zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan er bedrukt worden op de houder, clip en tussenstukje. Door middel van digitale bedrukking kan een witte houder all-over bedrukt worden. Ook kun je keizen voor een bedrukking op de clip en eventueel het tussenstukje. Met een Mix&Match variant maak je de pen volledig in de kleuren die passen bij jouw huisstijl.

Vergeet ook de metalen pennen niet van Senator. Uiteraard ook van uitstekende kwaliteit. Een gegraveerde pen met hierop de naam van de ontvanger is het ultieme geschenk om te geven bij een jubieum of om iemand te bedanken.

Vraag vrijblijvend voor meer informatie over de modellen en/of mogelijkheden.

Klik hier voor de catalogus