Chocolade geschenken

Chocolade kunst met een grote C

Een mooi en heerlijk geschenk om je tanden in te zetten.

Hét verrassende en overheerlijke cadeau/relatiegeschenk, gemaakt van Callebaut chocolade met oog voor detail voor diverse doelgroepen. Het bekende chocolade gereedschap kenmerkt zich door een ruim aanbod van originele productdetails, waarbij het chocoladeproduct bijna niet te onderscheiden is van het werkelijke product. Elke klant krijgt het vertrouwen en de optimale smaakbeleving met de service en chocoladeproducten.

Samenstelling chocola (min. 54,5 % cacao): cacaomassa, suiker, cacaoboteremulgator: sojalecithin, natuurlijke vanillearoma.

Oppervlakte behandeling: E102, E104, E129, E132, E133, E153, E171, E172, E555

Allergenen: de chocolade kan sporen van noten, soja, tarwe en melk bevatten.

Grondstoffen en duurzaamheid:

Steeds meer mensen verwachten transparantie en authenticiteit. Ze willen weten wat ze eten, waar het vandaan komt en welk verhaal erachter zit. Vandaag wil zelfs één op de twee mensen weten of het teelt- en verwerkingsproces volgens groene, eerlijke en ethische normen verloopt.

De chocolade die in deze producten wordt verwerkt is gemaakt van duurzaam geteelde cacaobonen.

Het grootste deel van de volledige cacaovoorraad wordt geteeld in West-Afrika, in enkele van de armste streken op de wereld. Het inkomen van de bevolking hangt af van de landbouw en de natuurlijke bronnen. Cacao is een complex gewas met hoge eisen: de juiste omstandigheden, veel verzorging en een speciale groeitechniek.

Callebaut® begrijpt dat deze factoren de toekomst van cacao in gevaar brengen en lanceerde daarom het Growing Great Chocolate™ programma. Door een direct partnership te realiseren met coöperatieven van cacaoboeren wil Callebaut® van cacaoteelt een duurzame bron van inkomsten maken voor de cacaoboeren en hun families.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van Cocoa Horizons.

Wensen?

Het is mogelijk met een custome made mal om een geheel eigen chocolade kunstwerk te laten maken. Veel is mogelijk, maar i.v.m. handwerk helaas niet alles.