Duurzame pennen

Je bent op zoek naar een duurzame pen als giveaway, maar je vindt het lastig een goede pen te vinden? 

Wat maakt een pen duurzaam?

Belangrijk is om eerst te kijken naar de kwaliteit van de pen. Het is niet de bedoeling dat bij het schrijven de onderdelen in het rond vliegen. Als je let op kwaliteit dan ben je op een eenvoudige manier bewust bezig met het kiezen voor duurzaamheid. Een pen die lang meegaat is altijd een duurzame pen. 

Welke keuzes moet je maken?

  1. kwaliteit
  2. niet te snel kiezen voor de goedkoopste
  3. kies voor ECO of duurzame pen
  4. hoe wordt het bedrukt?
  5. waar komt het vandaan?
  6. hoe wordt het verpakt?

Duurzame pennen van Senator

Een merk zoals Senator produceert de pennen in Duitsland onder de actuele Europese kwaliteitsnormen. Werken met een certificering Iso 9001- 14001- Smeta. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van groene stroom en van Biobased en gerecycled materialen. Er is veel keuze in kunststof/bio pennen en luxe schrijfwaren. Als het gaat om digitale bedrukkingen zijn er bij Senator veel mogelijkheden. Zo hoef je nooit te twijfelen aan de kwaliteit van de pen en de bedrukking. 

Een gemiddelde pen uit het verre oosten schrijft gemiddeld 800 tot 1,2 km. De vulling van Senator G2 Magic flow schrijft van 4 tot 6 km. 

Senator heeft een groot assortiment in kunststof, bio en metalen pennen. Door gebruik te maken van diverse gekleurde uitvoeringen, Mix & Match en subtiele of volledige bedrukking heb je altijd een duurzame en gegarandeerd een originele pen.