Assortiment

Maak van geven een gewoonte!

Heb je inspiratie nodig? Gemakkelijk en snel. Via Gifts and Nature online kun je van alles bekijken en een offerte aanvragen voor je promotiemateriaal en relatiegeschenken. Producten waarmee je opvalt. Van notitieboekjes tot pennen en van brievenbus-appeltaart tot paraplu’s. Mét of zonder bedrukking. Geheel naar jouw wensen.

Waarom zie je op de site geen drukprijzen? Je wilt je logo of iets dergelijks laten bedrukken op een item. Dit kan op verschillende manieren. Wat de mogelijkheden zijn is volledig afhankelijk van het bestand. Als een logo bijvoorbeeld een kleurverloop heeft kan dit alleen d.m.v. digitale druk. Grafische kennis is in huis. En daarom geef ik graag advies om teleurstellingen te voorkomen. Niet alleen op basis van kwaliteit. Ook de kosten kunnen door een andere keuze in jouw voordeel zijn. Persoonlijke service zonder extra kosten. Dat is waar ik voor sta.

Klik hier voor het brede assortiment


Tóch net niet wat je zoekt?

Om je niet te veel keuzestress te geven heb ik niet álles online gezet. De kans bestaat daarom dat je net niet vindt wat je zoekt. Geen probleem. Bel gewoon even: 010 – 322 84 84 of stuur een mailtje: monique@giftsandnature.nl. Dan ontvang je vrijblijvend een voorstel, dat bij jouw wensen aansluit. Samen verfijnen we het dan naar het perfecte eindresultaat. Jij blij, ik blij.

Héél snel als het moet

Iedereen vergeet wel eens iets. De tijd gaat tenslotte sneller dan je vaak denkt. En er komt altijd wel wat tussen. Maar geen paniek! Ook op het allerlaatste moment zet ik alles op alles om jouw deadline te gaan halen.  Bel gewoon de ‘spoedlijn’: 010 – 322 84 84 of mail naar monique@giftsandnature.nl. Dan komt het goed.

Blije klanten zijn blijvende klanten

Met Gifts and Nature werk ik aan langdurige relaties. Zowel met klanten als met leveranciers. Een betrouwbare partner is zowel voor jou als voor mij belangrijk in het gehele traject. Dan weet je wat je aan elkaar hebt en kun je blind op elkaar vertrouwen.  Daar word ik blij van en jij ook.

Service en advies

  • Ik verzorg een sample om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze maakt.
  • Ik pas, als dat nodig is, jouw bestand aan.
  • Ik loop een stapje harder om jouw deadline te halen.
  • Ik leg onverwacht en vrijblijvend een voor jou interessant idee op tafel.
  • Ik adviseer in mogelijkheden van bedrukkingen als er een betere keuze is.
  • Ik zoek voor je, dat kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

Het doel van Gifts and Nature is om de waarde en de boodschap van jouw promotie en relatiegeschenken naar voren te laten komen. En door persoonlijk advies en service samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Ik ben pas tevreden als JIJ tevreden bent.